• Mirësevini në Fakultetin e Edukimit!

     

Portali universitar

NJOFTIM- Ligjeratë për zhvillimin e shkathtësive të buta (eng. Soft skills)

  Ligjeratë për zhvillimin e shkathtësive të buta (eng. Soft skills)

Të nderuar studentë, ftoheni me datë 25 Nëntor 2015, me fillim në ora 09:30h në sallen e k...

Më shumë

NJOFTIM-LIGJERATË PËR ZHVILLIMIN E SHKATHTËSIVE TË BUTA DHE PROFESIONALE NË LËMIN E TIK-ut

 LIGJERATË PËR ZHVILLIMIN E SHKATHTËSIVE TË BUTA DHE PROFESIONALE NË LËMIN E TIK-ut

Të nderuar studentë, ftoheni me datë 24 Nëntor 2015, me fillim në ora 09:30h në sallen e kuq...

Më shumë

Njoftim, Ligjeratë për zhvillimin e shkathtësive të buta (eng. Soft skills)

  Ligjeratë për zhvillimin e shkathtësive të buta (eng. Soft skills), kl...

Më shumë

NJOFTIM PER PROGRAMIN FILLOR

 Njoftohen te gjithe studentet e programit Fillor qe te gjitha provimet qe kane qene te parapame te mbahen me daten 28.11.2015 , do te mbahen me daten 21.11.2015

Më shumë

NJOFTIM-

  Ligjeratë për zhvillimin e shkathtësive të buta (eng. Soft skills)

Të nderuar studentë, ftoheni me datë 11 Nëntor 2015, me fillim në ora 10:30h në sallen e kuqe të Fakulteti...

Më shumë