INFORMIM

  INFORMIM

  INFORMIM

   

  1. Studentët e padiplomuar të cilët i kanë regjistruar studimet në vitin 2009 e më herët, të njejtët e kanë kaluar dyfishin e kohës së studimeve, të paraparë me Statutin e UP-së, (mbi 8 vite), prandaj, afatin e fundit për përfundimin e studimeve e kanë në deri me 30 shtator të vitit  2017.

  2. Studentët e padiplomuar të cilët i kanë regjistruar studimet në vitin 2012 dhe kanë humbur ndonjë vit gjatë studimeve, duhet të bëjnë kërkesë me shkrim në zyren e sekretarit të Fakultetit të Edukimit për kalim në programin e akredituar në vitin 2013/2016. Kërkesa duhet të bëhet më së largu deri më 28 prill 2017.

  Dokumentet e nevojshme:

  1.      Kopje e ID- së, dhe

  2.      Certifikata e notave

  3. Studentët të cilët janë ende me INDEKS, kerkohet të bëjnë kërkesë me shkrim për bartje të notave në SEMS, më së largu deri me 28 prill 2017.

  Dokumentet e nevojshme:

  1.      Indeksi origjinal me të gjitha notat e vërtetuara nga referenti përkatës, dhe

  2.      Certifikata e notave  e lëshuar dhe e vërtetuar nga referenti përkatës.

  Studentët e apostrofuar më sipër, të cilët nuk iu përmbahen udhëzimeve dhe afateve të mësipërme, konsiderohet se kanë hequr dorë nga kthimi i statusit të studentit për vazhdimin e studimeve në programet e Fakultetit të Edukimit.

   

   

  Prishtinë, më 07.04.2017

Arkiva e lajmeve

«gusht»
MaEnPrShDi
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910