LAJMËRIM  LAJMËRIM

   

  Provimi i diplomës për studentët e Departamentit e Pedagogjisë, për afatin e Korrikut, mbahet me datë 13 Korrik 2017, duke filluar nga ora 10:00.

  Të gjithë kandidatët të cilët planifikojnë të mbrojnë punimin e tyre të diplomës, janë të obliguar t’i dorëzojnë nga dy kopje (përfundimtare-me lidhje të fortë) të punimit të tyre tek mentori apo 10 korrik (e hëne), nga ora 11:00-15:00.

  Kandidatët janë të obliguar të ndjekin modelin e strukturës së temës në të cilën na e ka dërguar menaxhmenti i Fedu.

  Kandidatet të cilat nuk arrijnë të dorëzojnë kopjet e diplomave deri me këtë datë nuk do të kenë mundësinë që ta mbrojnë temën e tyre në afat të Korrikut.

  Secili kandidat duhet ta respektoj orarin e mbrojtjes e cila do të publikohet në ueb faqe dhe buletin (të programit), të Fakultetit të Edukimit.

   

  Prof. Asoc Dr. Naser Zabeli

  Shef i  Departamentit të Pedagogjisë

  Fakulteti i Edukimit, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”

Arkiva e lajmeve

«korrik»
MaEnPrShDi
2627282930 12
3 456789
101112 13141516
17 18 192021 2223
24252627282930
31123456