Regjistrimi i lëndëve në SEMS

    Regjistrimi i lëndëve në SEMS


    Njoftohen studentët e vitit të parë (I) në nivelin e studimeve Bachelor dhe Master të bëjnë regjistrimin e lëndëve Obligative per semestrin e II (veror)  përmes SEMS,kjo është e domosdoshme  të bëhet deri me datën 06.03.2018 pasi që  evidenca për mësim për vitin e parë mbahet përmes Sistemit të Menaxhimit të Vijueshmërisë, kështu që nëse nuk e keni lëndën e regjistruar, atëherë nuk përfshiheni në listën e studentëve që kanë mbajtur orën mësimore.

Arkiva e lajmeve

«maj»
MaEnPrShDi
30123456
789 10 111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910