• Mirë se vini në Fakultetin e Edukimit!

Njoftim për paraqitjen e provimeve afati i Qershorit I dhe II/ 2020, Bachelor dhe Master


Më shumë

Vendimi për caktimin e formës së mbajtjes së afateve të rregullta dhe afateve të jashtëzakonshme të provimeve për studentë të nivelit bachelor dhe master, për vitin akademik 2019/20


Më shumë

Njoftim për mbrojtjen virtuale të temës Master, kandidatja, Luljeta Shabani

Njoftim për mbrojtjen virtuale të temës Master, kandidatja, Luljeta Shabani

Më shumë

Njoftim për mbrojtjen virtuale të temës Master, kandidati, Arben Sopaj

Njoftim për mbrojtjen virtuale të temës Master, kandidati, Arben Sopaj

Më shumë

Njoftim për mbrojtjen virtuale të temës Master, kandidati, Defrim Berisha

Njoftim për mbrojtjen virtuale të temës Master, kandidati, Defrim Berisha

Më shumë