Sot, Dekani i Fakultetit të Edukimit Prof. ass. dr. Blerim Saqipi me bashkëpunëtorët, priti ne takim Prof.dr. Isak Shemën studiues i njohur i letërsisë shqipe.

Sot, Dekani i Fakultetit të Edukimit Prof. ass. dr. Blerim Saqipi me bashkëpunëtorët, priti ne takim Prof.dr. Isak Shemën studiues i njohur i letërsisë shqipe. U bisedua për historikun e zhvillimit të shkollës shqipe dhe nevojës që Fakulteti i Edukimit ta dokumentoj këtë histori. Profesori i dhuroj libra bibliotekës së fakultetit të cilat do të shfrytëzohen nga studentët dhe mësimdhënësit.