KONKURS PËR ESE

  KONKURS PËR ESE
  Me rastin e 7 Marsit- Ditës së Mësuesit, Fakulteti i Edukimit në Prishtinë, shpall konkurs letrar për esenë më të mirë. Konkursi ka për qëllim nxitjen e studentëve për shkrim letrar dhe ngritjen e vetëdijes lidhur me rëndësinë e Ditës së Mësuesit.

  Eseja duhet të jetë origjinale, e papublikuar më parë.

  Eseja duhet të ketë karakter letrar dhe të jetë jo më e gjatë se 600 fjalë.

  Eseja duhet të ketë ide të qarta, strukturë të mirë të përmbajtjes dhe drejtshkrim.
   
  Eseja dorëzohet më së së largu deri më 6 mars 2018, në ora 14:00 në formë elektronike në adresën [email protected]
   
  Do të shpërblehen tri vendet e para.

  Gjithashtu, më 7 mars 2018, ora 12:00, në Amfiteatrin e Madh të Fakultetit tonë, organizohet orë letrare me temë:

  “Mësuesit më të mirë mësojnë nga zemra e jo nga libri”.

  Në kuadër të kësaj ore letrare bëhet edhe shpallja e Esesë fituese.

Arkiva e lajmeve

«shtator»
MaEnPrShDi
26 27282930311
2345678
9 10 1112131415
161718 19202122
23242526272829
30123456