Lajmërim

  Lajmërim

  Të nderuar studentë,

   

  Ju njoftojmë se diplomimi në nivelin e studimeve Bachellor do të organizohet në mënyrën online.

  SEMS- i për paraqitjen e diplomës është hapur sot.

  Studentët e programeve lëndore duhet të dërgojnë temat e diplomës në formatin pdf dhe email adresa zyrtare ose ne gmail, tek komisionet e përcaktuara nga departamenti i mësimdhënies lëndore si më poshtë:

  1. Gjuhe dhe letersi shqipe; Prof. Begzad Baliu dhe prof. Naser Pajaziti

  2. Gjuhe dhe letërsi Angleze; prof. asoc. Atdhe Hykolli dhe prof. Ass. Agnesa Canta

  3. Matematike- Informatike: prof. ass. Fahri Marecvi dhe prof. dr. Eda Vula

  4. Fizike- Kimi; prof. dr. Zeqir Shaqiri dhe prof. ass. Arlinda Damoni

  5. Biologji-Kimi: prof. asoc. Zeqir Veselaj dhe prof. ass. Fatlume Berisha

  6. Histori- Edukate qytetare: prof. asoc. Bahtije Gerbeshi dhe prof. Dr. Sedat Baraliu

  7. Gjeografi- Edukate qytetare; prof. asoc. Bahtije Gerbeshi dhe prof. ass. Nusret Pllana.

   

  Në orët e pasdites do të shpallen listat e studentëve për secilin program dhe oraret e mbrojtjes së diplomës.

   

  Suksese!

Arkiva e lajmeve

«gusht»
MaEnPrShDi
2728 29 303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456