Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë i Kosovës priti stafin menagjues të FE

  Stafi menagjues i Fakultetit të Edukimit në krye me Dekanin, prof. Dr. Hasan Mujaj u prit nga Ministri i ASHT të Kosovës,  Dr. Ramë Buja

  Stafi menagjues i Fakultetit të Edukimit në krye me Dekanin, prof. Dr. Hasan Mujaj u prit nga Ministri i ASHT të Kosovës,  Dr. Ramë Buja. Në këtë takim, Dekani i Fakultetit të Edukimit e njoftoi Ministrin Buja për ecurinë e aktiviteteve mësimore shkencore të Fakultetit, me rezultatet e arritura dhe me problemet me të cilat po ballafaqohet ky Fakultet në realizimin e vizionit të tij në përgatitjen e mësimdhënësve të ardhshëm për nivelin Parafillor, Fillor dhe të Mesëm të Ultë.

              Në këtë takim u bisedua edhe për rëndësinë e punës së Fakultetit të Edukimit në  
           përgatitjen e mësimdhënësve të rinjë të cilët do të jenë hallkë e rëndësishme e shoqërisë së 
           re të Kosovës dhe rezlizues të drejtëpërdrejtë të Kurrikulumit arsimor të Kosovës. Po ashtu u
           theksua se përkrahja e MASHT e Kosovës si themeluese e Fakultetit të Edukimit, nuk do të
           mungojë në të ardhmen.

Arkiva e lajmeve

«korrik»
MaEnPrShDi
29 30 1 23 45
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789