Bazuar në vendimin e Senatit të datës 22/11/2019 për lejmin e afatit të nëntorit me dy provime, njoftojmë studentët se SEMS hapet nga sot deri me datë 27  nëntor. 
 
Provimet e vikendit të parë (neser dhe pasneser) shtyhen për vikendin e parë të muajit dhjetor (7 dhe 8).
 
Dekanati