Njoftim  Konkursi për bashkëpuntorë të jashtëm në F.E


  Në mbështetje të nenit 72, dhe 76 të Statutit të Universitetit  të Prishtinës,  Këshillit i  Fakultetit të Edukimit në mledhjen e mbajtur 08.12.2017, ka shqyrtu  miratimin e komisioneve  recensuese sipas konkursit për vendet e rishpallura si në vijim: Këshilli miraton propozimin e komisionit recensuse ku dhe propozon: Dr. sc.Bunjamin Memedi dhe Dr.sc.Armen Mustafa.  Mësimdhënësë  për lëndët: Praktika bashkëkohore në edukimin inkluziv, Teori e mësimit dhe kurrikulës, Vlerësimi në arsim , Bazat e hulumtimit në edukim, Politikat arsimore dhe legjislacioni .
   

  Dy asistentë për  për lëndët:  Mësimdhënia dhe të nxënit e matematikës I, Mësimdhënia dhe të nxnënit e matematikës II, Hulumtimi në edukimin matematikor, Mësimdhënia e algjebres ose Histori e edukimit matematikor, Zgjedhja e problemeve matematikore ose Arsyetimi matematikor dhe vertetimet, Koncepete matematikore në fëmijrinë e hershmem, Koncepete gjeometrike në në fëmijrinë e hershmem.Këshilli miraton propozimin e komisionit recensuse,  refuzohen kandidatët për  asistentë nga Matematika.


  Këshilli miraton propozimin e komisionit recensuse ku dhe propozon:  Msc.Valbonë Mehmeti,  Asistent për lëndët: Mësimdhënia dhe të nxënit e Kimisë I, Mësimdhënia e Kimisë  II, Eksperimentet në mësimdhënien e kimisë I dhe Eksperimentet  në mësimdhënien e kimisë II.   

   Të bashkëngjitur gjeni raporete recensues. (kliko ketu)Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
2425 26 27282930
1 2345 67
89 1011121314
15 16 1718192021
22232425262728
2930311234