Njoftim për hapjen e SEMS për paraqitjen e provimeve për afatin e nëntorit


Njoftohen studentët e Fakultetit të Edukimit se SEMS është hapur për paraqitjen e provimeve për afatin e nëntorit prej datës 4 nëntor deri 11 nëntor. Provimet mbahen gjatë dy vikendeve të fundit të muajit nëntor. Studentët kanë të drejtë të hyjnë vetëm në një provim dhe nuk llogaritet për kusht.
 
Dekanati