Njoftim për mbrojtjen e temave Master të kandidatëve:Liridon Sylejmani, Kushtrim Ismajli, Selman Havolli, Ajshe KRYEZIU

  Njoftim për mbrojtjen e temave Master të kandidatëve:Liridon Sylejmani, Kushtrim Ismajli, Selman Havolli, Ajshe KRYEZIU

  Kandidati, Liridon Sylejmanimë datë 22.09.2020 ora 10:00 (online) mbron punimin e temës së masterit me titull: " Ndikimi i perdorimit te internetit ne mesimdhenien dhe ne te nxenit e Kimise ne shkollat e mesme te larta”.

  Komisioni në përbërje:

      1. Prof. asoc.Dr Islam Krasniqi- mentor

           2.   Prof.Ass.Dr.Kyvete Shatri - kryetare

           3.   Prof.Asoc.Dr. Naser Zabeli– anëtar

  Kandidati, Kushtrim Ismajli më datë 22.09.2020 ora 09:30 (online) mbron punimin e temës së masterit me titull: "Zbatimi i mesimdhenies ndervepruese ne lenden e Kimise (PERCEPTIMET E MESIMDHENESVE DHE NXENESVE)”.

  Komisioni në përbërje:

      1. Prof. asoc.Dr Islam Krasniqi- mentor

          2.   Prof.Ass.Dr.Arlinda Damoni - kryetare

           3.   Prof.Ass.Dr. Jehona Ferizi– anëtare

  Kandidati, Selman Havolli më datë 22.09.2020 ora 09:00 (online) mbron punimin e temës së masterit me titull: "Suksesi i nxenesve ne te nxenit e Kimise gjate aplikimit te testeve te bazuara ne taksonomine se bloomit”.

  Komisioni në përbërje:

      1. Prof. asoc.Dr Islam Krasniqi- mentor

           2.   Prof.Dr.Zeqir Shaqiri - kryetar

           3.   Prof. ass.Dr. Teuta Danuza– anëtare

  Kandidatja, Ajshe KRYEZIU më datë 22.09.2020 ora 08:30 (online) mbron punimin e temës së masterit me titull: "Rezultatet e te nxenit nga lenda e Kimise npermjet metodave fizike per nadrjen e substancave kimike ne klasen e VII”.

  Komisioni në përbërje:

            1.  Prof. asoc.Dr Islam Krasniqi- mentor

           2.   Prof.Dr.Zeqir Shaqiri - kryetar

           3.   Prof. ass.Dr. Vlora Sylaj– anëtare

Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
28 29 30123 4
5 678 91011
12 1314 1516 17 18
19202122232425
2627282930311
2345678