Njoftim për mbrojtjen e temës së masterit të Kandidateve: Nushe Berisha, Vlora Limani, Arita Zeqiri, Fatlume Zeqiri.

  Njoftim për mbrojtjen e temës së masterit të Kandidateve: Nushe Berisha, Vlora Limani, Arita Zeqiri, Fatlume Zeqiri.

  Me datën 14.10.2020 në ora 11:00 kandidati Nushe Berisha ne objektin e fakultetit mbron punimin e temes së masterit me titull “Përceptimet e nënësve për përfshirjen e nxënësve me nevoja të veçanta në klasa të rregullta në shkollën fillore dhe të mesme të ulët”.


  Komisioni ne perberje:

  1. Dr.sc. Naser Zabeli- mentor

  2. Dr.sc. Ardita Devolli - kryetare

  3. Dr.sc. Minavere Rashiti - anëtare  


  Me datën 14.10.2020 në ora 13:00 kandidati Vlora Limani ne objektin e fakultetit mbron punimin e temes së masterit me titull “Qëndrimet e mësimdhënësve të qendrave burimore në Kosovë në lidhje me përfshirjen e fëmijëve  me nevoja të veçanta në klasa gjithëpërfshirje”.


  Komisioni ne perberje:

  1. Dr.sc.Naser Zabeli- mentor

  2. Dr.sc. Vlora Sylaj - kryetare

  3. Dr.sc. Qazim Ardita Devolli. - anëtare  


  Me datën 14.10.2020 në ora 14:00 kandidati Arita Zeqiri ne objektin e fakultetit mbron punimin e temes së masterit me titull “Roli i pedagogut në vlerësimin e brendshëm të shkollës”.


  Komisioni ne perberje:

  1. Dr.sc. Naser Zabeli- mentor

  2. Dr.sc. Vlora Sylaj - kryetare

  3. Dr.sc. Qazim Elshani - anëtare  
  Me datën 14.10.2020 në ora 15:00 kandidati Fatlume Zeqiri ne objektin e fakultetit mbron punimin e temes së masterit me titull “Ndihmesa e zbatimit të Indexit për gjithëpërfshirje në krijimin e një shkolle për të gjithë”.


  Komisioni ne perberje:

  1. Dr.sc. Naser Zabeli- mentor

  2. Dr.sc. Majlinda Gjelaj - kryetare

  3. Dr.sc. Bahtije Gërbeshi - anëtare 

Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
28 29 30123 4
5 678 91011
12 1314 1516 17 18
19202122232425
2627282930311
2345678