Njoftim për mbrojtjen e temës së masterit të Kandidateve: Melekije Kadriu, Anda Mustafa, Gresa Pozhegu.

  Njoftim për mbrojtjen e temës së masterit të Kandidateve: Melekije Kadriu, Anda Mustafa, Gresa Pozhegu.

  1. Me datë 23.10. 2020 në ora 14.00 kandidatja Melekije Kadriu mbron punimin e temes së masterit me titull "Ndikimi i gjurmimit matematik përmes aplikacionit MathCityMap në ngritjen e motivimit të nxënësve, për të mësuar matematikën

   
  Komisioni në përbërje:
       1.   Prof. Dr. Eda Vula- mentore
       2.   Prof. Ass. Dr. Fatlume Berisha - kryetare
       3.   Prof. Asoc. Dr. Sylejman Berisha - anëtar

   

  2. Me datë 23.10. 2020 në ora 15.00 kandidatja Anda Mustafa mbron punimin e temes së masterit me titull "Besimet e mësimdhënësve të lëndëve shkencore në lidhje me mësimdhënien dhe të nxënit e shkencave natyrore

   
  Komisioni në përbërje:
       1.   Prof. Ass.Dr. Fatlume Berisha - mentore
      2.   Prof. Ass.Dr. Blerim Saqipi - kryetar
       3.   Prof. Dr. Eda Vula - anëtare

   

   

  3. Me datë 23.10. 2020 në ora 16.00 kandidatja Gresa Pozhegu mbron punimin e temes së masterit me titull "Analizë e shtrimit të problemeve matematikore të nxënësve në lidhje me vargun aritmetik dhe gjeometrik”

   
  Komisioni në përbërje:
       1.   Prof. Dr. Eda Vula- mentore
       2.   Prof. Ass. Dr. Fatlume Berisha - kryetare
       3.   Prof. Asoc. Dr. Hatixhe Ismajli - anëtare

   

   

  Vërejtje: Mbrojtja do të jetë virtuale. Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje gjatë mbrojtjes së temave të lartëshënuara, jo më larg se 2 ditë para datës së mbrojtjes duhet të paraqesin kërkesë përmes emalit te Prof. Eda Vula në mënyrë që t’iu dërgohet linku për qasje virtuale.

Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
28 29 30123 4
5 678 91011
12 1314 1516 17 18
19202122232425
2627282930311
2345678