Njoftim për mbrojtjen të temës Master! Kandidatet: Teuta Guri, Qendrime Ahmeti- Kutllovci dhe Qendresa Durmishi  Kandidatet: Teuta Guri, Qendrime Ahmeti- Kutllovci dhe Qendresa Durmishi  më datë 16.9. 2020, mbrojnë punimet e temës së masterit:


  -Teuta Guri

  Tema:  “Roli i drejtorit në zbatimin e KKK te shkalla e parë”

  1. Dr.sc. Majlinda Gjelaj, prof. ass- mentore

  2. Dr.sc. Aferdita Zuna , prof.Dr. - kryetare

  3. Dr.sc.  Naser Pajaziti, prof. Dr. – anëtar

  16 shtator, ora 10:00- Salla Master

   

  -Qëndrime Ahmeti- Kutllovci

  Tema: “Përkrahja e mësimdhënësve në zhvillimin  profesional nga ana e udhëheqësit të shkollës

  1. Dr.sc. Majlinda Gjelaj, prof. ass- mentore

  2. Dr.sc. Hatixhe Ismajli , prof.asoc. - kryetare

  3. Dr.sc.  Naser Pajaziti, prof. Dr. – anëtar

  16 shtator, ora 11:00- Salla Master

  - Qëndresa Durmishi

  Tema: “Shkaktarët e dhunës në shkollat e mesme të larta”

  1. Dr.sc. Majlinda Gjelaj, prof. ass- mentore

  2. Dr.sc. Vlora Sylaj, prof.ass. - kryetare

  3. Dr.sc.  Afërdita Zuna, prof. Dr. – anëtare

  16 shtator , 13:00- Salla Master

Arkiva e lajmeve

«shtator»
MaEnPrShDi
31123456
7 8 910 111213
14 1516 17 181920
21 22 23 24 252627
28 29 301234
567891011