VIZITO PANAIRIN E KARRIERES 11-13 MAJ 2016

  VIZITO PANAIRIN E KARRIERES    11-13 MAJ 2016

  Të nderuar studentë dhe të diplomuar të UP-së,

  Qendra për Zhvillim të Karrierës e UP-së organizon edicionin e gjashtë të Panairit të Karrierës. Hapja solemne e panairit do të bëhet me 11 MAJ 2016 (e mërkure)  nga ora 11h në oborrin e Rektoratit. Po këtë ditë, ju do të keni mundësi të takoni përfaqësuesit e kompanive dhe institucioneve pjesëmarrëse dhe të informoheni për mundësi punësimi, pune praktike, trajnimeve, kurseve, etj.

  Kjo është një mundësi e mirë të kuptoni për kriteret dhe afatet e aplikimit për angazhim sezonal në punë praktike, profilet e trajnimeve profesionale në fusha të ndryshme, kurset e gjuhëve të huaja, koha dhe vendet e shpalljes së vendeve të lira të punës, etj. Përgatitu të prezantosh veten, kjo është dita yte!

  Vetem me 11 maj mund të takoheni me përfaqësuesit e kompanive dhe institucioneve pjesëmarrëse ndërsa me 12 dhe 13 maj përmes ueb faqes pvk.uni-pr.edu ju mund të gjeni të dhënat e kompanisë që ju intereson dhe të shtroni pyetjet e juaja duke biseduar virtualisht me zyrtarët e kompanisë apo institucionit pjesëmarrës në panair.

  Kompanitë dhe institucionet pjesëmarrëse:

   

  Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë

  Kuvendi i Kosovës

  ProCredit Bank

  Raiffeisen Bank

  Banka Kombëtare Tregtare

  FINCA

  KOMTEL

  ADAPTAVIT

  CACTTUS

  DELOITTE

  Qendra e trajnimeve e KEK-ut

  Business Development Institute

  ART HOUSE

  KUTIA

  MADEN Group

  BUÇAJ

  ECOTECH

  SMART Center

  Kliko ketuArkiva e lajmeve

«gusht»
MaEnPrShDi
2728 29 303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456