Arlinda Beka

Prof. Ass. Dr.
- Teori e edukimit, - Edukimi dhe fëmijërija e hershme, - Edukimi parashkollor me praktikë, - Bazat
[email protected]
044136574
Për të parë CV-në e plotë klikoni këtu:

- Gjuhë Shqipe
- Gjuhë Angleze

- Teori e edukimit
- Edukimi dhe fëmijërija e hershme
- Edukimi parashkollor me praktikë
- Bazat e hulumtimit në edukim
- Zhvillimi i kurrikulave

Linku i Doktorates:http://www.doktoratura.unitir.edu.al/wp-content/uploads/2015/04/Doktoratura-Arlinda-Beka-Fakulteti-i-Shkencave-Sociale-Departamenti-i-Psikologji-Pedagogjise.pdf