Jehona Ferizi - Miftari

Prof. Ass.
Shkathtësitë e mësimit akademik,Praktika pedagogjike II, Filozofi e ed., Teori e mës. dhe kurrikulës
[email protected]
038 229 201
Për të parë CV-në e plotë klikoni këtu:

- Gjuhë Shqipe