Naser Pajaziti

Profesor i rregullt, Anëtar i Senatit
Gjuhë shqipe I, Gjuhë shqipe II, -Fakulteti i Edukimit
[email protected]
038 229 201
Për të parë CV-në e plotë klikoni këtu:

- Gjuhë Shqipe
- Gjuhë Angleze

Syllabuset e lëndëve:

- GJUHES SHQIPE I-II DHE III

- SISTEMI EMËROR DHE SISTEMI FOLJOR I SHQIPES

- KULTURË SHKRIMI

- MËSIMDHËNËNIA E AVANCUAR