Ruzhdi Kuqi

Profesor asistent
Biologjia e njeriut me antropologji, Metodologjia dhe puna praktike nga Biologjia-Fakulteti i Edukim
[email protected]
044 101 748
Për të parë CV-në e plotë klikoni këtu:

- Gjuhë Shqipe
- Gjuhë Angleze

Syllabuset e lëndëve:

BA -Fiziologji e shtazëve
BA -Biologjia e njeriut me antropologji
BA -Gjenetikë
BA -Mikrobiologji
BA -Zoologji e përgjithshme
BA -Metodologjia dhe puna praktike nga biologjia