• Mirë se vini në Fakultetin e Edukimit!

Njoftim për mbrojtjen të temës Master, kandidatja, Adelina Kollari

Njoftim për mbrojtjen të temës Master, kandidatja, Adelina Kollari,

Më shumë

Njoftim për mbrojtjen të temës Master, kandidatja, Adelina Shahini

Njoftim për mbrojtjen të temës Master, kandidatja, Adelina Shahini

Më shumë

Njoftim për mbrojtjen e temës master të kandidatit Hektor Pajaziti

Njoftim për mbrojtjen e temës master të kandidatit Hektor Pajaziti,

Më shumë

Njoftim për mbrojtjen të temës Master, kandidatja, Meritan Gashnjani

Njoftim për mbrojtjen të temës Master, kandidatja, Meritan Gashnjani

Më shumë

Rezultatet e zgjedhjeve të përgjithshme në UP 2020, për Përsonel Akademik dhe Jo-Akademik per Senat- Balotazh në Fakultetin e Edukimit.

Rezulta...

Më shumë