Njoftim për mbrojtjen publike të temës së masterit të kandidatit: Mentor Rrustemaj

17 Qershor 2022
SHARE

Me datë 23.06.2022 në ora 13.30,  kandidati Mentor Rrustemaj mbron   punimin e temes së masterit me titull “ Kompjuteri dhe interneti në favor të mësimdhënies - nxënies''  Mbrojtja behet ne objektin e fakultetit te Edukimit.

 

Komisioni në përbërje:

     1    Prof.Ass. Dr.Florent Bunjaku - kryetar

     2.   Prof. Ass. Dr.Rozafa Ferizi Shala - anëtare

     3.   Prof. Ass. Dr. Kyvete Shatri- mentore