Njoftim për mbrojtjen e punimit të temës së masterit të kandidates: Blediana Hashani.

21 Korrik 2022
SHARE

Me datë 27.07.2022 në ora 12.00,  kandidatja Blediana Hashani mbron   punimin e temes së masterit me titull “ Efekti i përdorimit të Notepad++ në përmirësimin e mësimdhënies së gjuhëve programuese HTML dhe CSS''  Mbrojtja bëhet ne  menyre fizike .

 

Komisioni në përbërje:

     1    Prof.Asoc. Dr.Kastriot Buza - kryetar

     2.   Prof. Ass. Dr.Sylejman Berisha- anëtar

     3.   Prof. Ass. Dr. Kyvete Shatri- mentore