Njoftim për mbrojtjen publike të temës së masterit të kandidates Besëlidhje Balaj

10 Nëntor 2022
SHARE

Me datën 16 .11. 2022, me fillim në ora 11: 00, kandidatja Besëlidhje Balaj mbron temën e diplomës master me titull "Ndikimi i aplikacionit Symbolab në ngritjen e njohurive të nxënësve me fokus te matricat dhe veprimet me to "

 

Komisioni :

1. Prof. Dr. Eda Vula   -      kryetare

2. Prof. Asoc. Vlora Sylaj -   anëtare

3. Prof. Ass. Fahri Marevci - mentor