Rezultatet preliminare të konkursit për pranim të studentëve në studimet Bachelor për vitin akademik 2022/23

22 Korrik 2022
SHARE

Rezultatet preliminare të konkursit për pranim të studentëve në studimet Bachelor për vitin akademik 2022/23

Rezultatet preliminare të konkursit për pranim të studentëve në studimet Bachelor për vitin akademik 2022/23 në Fakultetin e Edukimit, mund t’i gjeni në vegëzat më poshtë

BA Edukimi Fillor- të rregullt

BA Edukimi Fillor- Shqipëri dhe Maqedoni

BA Edukimi Fillor- Mali i Zi

BA Edukimi në Fëmijëri të Hershme- të rregullt

BA Pedagogji e Përgjithshme- të rregullt 

BA Pedagogji e Përgjithshme- Shqipëri dhe Maqedoni

Shënim: Kandidatët mund të paraqesin ankesë në Fakultetin e Edukimit në shërbimin e studentëve/ Arkiva (kati përdhesë) me datë 25 dhe 26 Korrik 2022 prej orës 8:00-16:00. Shkarkoni formularin e ankesës këtu.

Shqyrtimi i ankesave bëhet me datën 27.07.2022 duke filluar nga ora 10:00 në prani të kandidatëve, në sallat e caktuara sipas programeve:

BA Edukimi Fillor – Salla P-2

BA Edukimi në Fëmijëri të Hershme – Salla P-3

BA Pedagogji e Përgjithshme- Salla P-3