Rezultatet preliminare dhe koha e ankesës per afatin plotësues bachelor 2022/2023

21 Shtator 2022
SHARE

Për rezultatet preliminare- programi Edukimi në Fëmijëri të Hershme- kliko këtu

Për rezultatet preliminare- programi Pedagogji e Përgjithshme- kliko këtu

Për formularin e ankesës kliko këtu

Paraqitja e ankesave bëhet në arkivë duke filluar nga ora 13:00 të dt.21.09.2022 deri në ora 13:00 të dt.23.09.2022.

Shqyrtimi i ankesave bëhet më dt.23.09.2022 në ora 14:00.