Agjenda e Konferencës KICER2024

14 Qershor 2024
SHARE

Fakulteti i Edukimit ju mirëpret në Konferencën e katërt ndërkombëtare, KICER 2024!

Zgjeroni ekspertizën tuaj, lidhuni me kolegët e fushës së arsimit, krijoni bashkëpunime të vlefshme dhe eksploroni horizonte të reja për sukses!

Për t'u  njoftuar në detaje për programin e konferencës klikoni këtu.