Libri i Konferencës KICER 2024/ Conference book KICER 2024

04 Korrik 2024
SHARE

Të nderuar pjesëmarrës të konferencës KICER 2024. Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju Librin e Konferencës KICER 2024 për edicionin e katërt të organizuar me 27 dhe 28 qershor!

Urojmë që keni kaluar momente të frytshme në konferencë.

Për te shkarkuar Librin e konferencës, klikoni këtu.

Ju mirëpresim në qershor të vitit 2025!