• Mirësevini në Fakultetin e Edukimit!

     

Portali universitar

AFATI I PROVIMEVE SHTATOR

 AFATI I PROVIMEVE SHTAOTOR:

-0-3...

Më shumë

Kandidatët e pranuar pas shqyrtimit të ankesave

 Pas shqyrtimit të numrit prej 376 ankesave me 27. 07. 2015, Komisioni konstatoi se kandidatët e
poshtëshënuar plotësojnë kushtet për rexhistrim në vitin e parë të studimeve në Fakultet...

Më shumë

REZULTATET E PROVIMIT PRANUES NE FAKULTETIN E EDUKIMI- AFATI I KORRIKUT

REZULTATET E PROVIMIT PRANUES NE FAKULTETIN E EDUKIMIT AFATI I KORRIKUT:

Më shumë

Listat e Kandidatëve sipas sallave dhe kohës së mbajtjese së provimit pranues në Fakultetin e Edukimit per studimet Bachelor 2015/2016

Listat e Kandidatëve sipas sallave dhe kohës së mbajtjese së provimit pranues në Fakultetin e Edukimit per studimet Bachelor 2015/2016


Më shumë

Njoftim për studentët që kalojnë prej Index-it në ID kartelë

Të nderuar student, ju që jeni me Index dhe keni aplikuar dhe jeni fotografuar për ID kartelë, për marrjen e ID kartelave do të njoftoheni me kohë në ditët në vijim.

Përcjellni njoft...

Më shumë