Learn more about e-Career and how to advance in the activity you have selected.

Explore the Faculty.

Instituti për Hulumtime dhe Zhvillim të Arsimit

IHZHA

Read more

Projektet dhe Bashkëpunimi Ndërkombëtar

Read more

Rregullore dhe Dokumente

Read more

Na ndiqni në mediat sociale përmes faqeve zyrtare të Fakultetit të Edukimit.

Students for our University.

Ikumi Ishidate

Happy Student
I will never forget the time I spent in Prishtina. I believe that applying to PISU was definitely one of the best decisions I've made during my master program.

Gylymser Hoxhaj

Happy Student
International Summer university of Prishtina, is one of the best experiences which every student of Kosovo should undergo.