Thirrja për abstrakte në Konferencën Ndërkombëtare të Kosovës për Hulumtime Arsimore- KICER 2024

01 Mars 2024
SHARE

KICER 2024- Thirrje për abstrakte!

Me kënaqësi ftojmë të gjithë të interesuarit të bashkohen me ne në KICER2024, konferencën kryesore në vendin tonë që fokusohet në hulumtimet arsimore! 

Mirëpresim të gjithë profesionistët e arsimit që të dorëzojnë abstraktet e tyre dhe të bashkohen me ne në ndarjen e njohurive dhe studimeve të fundit mbi zbatimin efektiv të kurrikulës, metodat inovative të mësimdhënies dhe modelet e suksesshme të menaxhimit të institucioneve arsimore.

Për detaje rreth KICER 2024 klikoni këtu për të shkarkuar thirrjen e plotë.

Mos e humbisni këtë mundësi për të kontribuar në avancimin e arsimit!

Ju mirëpresim!