Njoftim për mbrojtjen publike të temës së masterit të kandidates: Vlora Aliu.

16 Maj 2023
SHARE

Njoftim për mbrojtjen publike të temës së masterit të kandidates Vlora Aliu. Me datë 22.05.2023 në ora 10 e 30 në lokalet e fakultetit të edukimit e mbron punimion e temës së masterit me titull " Keqkuptimet e koncepteve biologjike te nxënësit e klasave të VIII-ta dhe të IX-ta "

Komisioni: 

1. Prof. Asoc.Dr. Zeqir Veselaj - kryetar

2. Prof.Asoc. Dr. Ruzhdi Kuçi --mentor

3. Prof. Ass. Dr. Jehona Ferizi - anëtare