Njoftim për mbrojtjen publike të temës së masterit të kandidates: Floriana Avdiu

16 Shkurt 2024
SHARE

Me datën 23.02. 2024, me fillim në ora 12.00, kandidatja Floriana Avdiu mbron temën e diplomës master me titull " Identifikimi dhe prevalenca e diskalkulisë te nxënësit e klasës së tretë"

Komisioni i mbrojtjes ka përbërjen:

1. Prof. Ass. Ardita Devolli (kryetare)

2. Prof. Ass. Edona Berisha-Kida (anëtare)

3. Prof. Asoc. Valbona Berisha (mentore)