Njoftim për mbrojtjen publike të temës së masterit të kandidates Egzona Grainca Sadiku.

16 Prill 2024
SHARE

Njoftimin se mbrojtja publike e temës së masterit me titull, Të nxënit dhe njohuritë e konceptit të forcës në mekanikë nëpërmjet demonstrimeve dhe ushtrimeve numerike në klasën e VIII "  e kandidates   Egzona Grainca Sadiku  do të bëhet te premten më  23 Prill 2024, ora 14:00..

 

Komisioni:

Prof. Dr. Sadik Bekteshi - mentor

Prof. Asoc. Vlora Syla – anëtare