Njoftim për mbrojtjen publike të temës së masterit të kandidates Era Osmanaj.

02 Maj 2024
SHARE

Ju informojmë se mbrojtja publike e temës së masterit me titull:  Meta-analizë: Ndikimi i edukimit STEM në arritjet në matematikë dhe në motivimin e nxënësve për disiplinat STEM"  e kandidates  Era Osmanaj do të bëhet më  08.05.2024 në ora 13:00 në sallen e Masterit të Fakultetit të Edukimit.
 

Komisioni:

 

Prof. Asoc. Dr. Fatlume Berisha - anëtare

Prof. Dr. Eda Vula – mentore