Njoftim për mbrojtjen publike të temës së masterit të kandidates Fjolla Osmani

13 Maj 2024
SHARE

Kandidatja Fjolla Osmani më datë:  29.05.2024 nga ora 12.00 në objektin e Fakultetit të Edukimit mbron temën e masterit me titull:  "Lidershipi dhe administrimi i institucioneve parashkollore publike në Prishtinë dhe Lubjanë - studim krahasimor"


Komisioni:
Prof.Asoc.Dr. Blerim Saqipi, kryetar
Prof.Ass.Dr. Rozafa Ferizi-Shala, mentore
Prof.Asoc.Dr. Arlinda Beka, anëtare