Njoftim për mbrojtjen publike të temës së masterit të kandidates Bujare Hoxha.

16 Maj 2024
SHARE

Kandidati Bujare Hoxha më datë: 20.05.2024 ne ora 13:00 mbron temën e masterit me titull: Nderlidhja ndermjet vete-efikasitetit te mesimdhenesve dhe rritjeve akademike te nxenesve

 

Komisioni:

Dr.sc.Vlora Sylaj - mentore
Dr.sc.Hatixhe Ismajli- kryetar
Dr.sc.Teuta Danuza.- anëtare