Njoftim për mbrojtjen publike të temës së masterit të kandidates Beatrisa Asllani-Gavazi

24 Maj 2024
SHARE

Kandidatja, Beatrisa Asllani-Gavazi, më datë 28.05.2024 ora 11:30 mbron punimin e temës së masterit me titull: " Përdorimi i vetëvlerësimit dhe vlerësimit të ndërsjellë në përmirësimin e të nxënit në lëndën e Kimisë”.

 

Komisioni në përbërje:

Fatlume Berisha, Prof. Asoc. Dr. - mentore

Arlinda Bytyqi Damoni, Prof. Asoc. Dr. - kryetare

Vjollca Ahmedi, Prof. Ass. Dr. - anetare