Njoftim për mbrojtjen publike të temës së masterit të kandidates Florentina Sermaxhaj.

24 Maj 2024
SHARE

Kandidatja, Florentina Sermaxhaj, më datë 31.05.2024 ora 12:00 mbron punimin e temës së masterit me titull: "Përdorimi i strategjisë REACT per të nxënit e temës së tretësirave dhe perceptimet e nxënësve për strategjinë REACT”.

 

Komisioni në përbërje:

Fatlume Berisha, Prof. Asoc. Dr. - mentore

Arlinda Bytyqi Damoni, Prof. Asoc. Dr. - kryetare

Ruzhdi Kuqi, Prof. Asoc. Dr. - anetare