Njoftim për mbrojtjen publike të temës së masterit të kandidatit Ajdin Misini

24 Maj 2024
SHARE

Të premtën, më 31 maj 2024, në orën 11:00, kandidati Ajdin Misini do ta mbrojë publikisht temën e masterit, me titull “Trajtimi i pjesëve të pandryshueshme të ligjëratës në tekstet shkollore VI – IX”, para Komisionit:

Dr. Naser Pajaziti, kryetar,

Dr. Atdhe Hykolli, anëtar, dhe

Prof. asoc. dr. Xhavit Beqiri, menor