Njoftim për vështërësitë në SEMS

31 Maj 2024
SHARE

"Njoftojme studentet e Fakultetit të Edukimit BA dhe MA që kanë pasur problem me SEMS për paraqitjen e provimeve për afatin e qershorit 2024 të paraqiten personalisht tek zyrtari i IT-se Irfan Miftari për mundesinë e kyqjes në SEMS. Studentet personalisht paraqiten të hënën 03.06.2024 nga ora 9:00-12:00 dhe 13:00-15:00. Çdo ndryhyrje në SEMS nga palët tjera do të evidentohet me kujdes nga dekanati dhe do të merren masa ligjore ndaj tyre".