Njoftim për mbrojtjen publike të temës së masterit të kandidates Trina Hasi.

30 Maj 2024
SHARE

Me datën 7.06. 2024, me fillim në ora 10.30, kandidatja Trina Hasi mbron temën e diplomës master me titull " Relacionet ndërmjet qëndrimeve, besimeve, ankthit dhe performancës në lëndën e matemaitikës te nxënësit e klasës së shtatë"

Komisioni i mbrojtjes ka përbërjen:

1. Prof. Ass. Jehona Ferizi Miftari  (kryetare)

2. Prof. Ass. Albulena Metaj Macula (anëtare)

3. Prof. Asoc. Valbona Berisha (mentore)