Gëzuar 2023!

30 Dhjetor 2022
SHARE

Fakulteti i Edukimit ju uron Vitin e Ri 2023!

Shëndet dhe mbarësi për ju dhe familjet tuaja!

Me këtë rast po ndajmë me ju një përmbledhje të aktiviteteve të vitit 2022! Klikoni këtu për të lexuar buletinin! 

Ju falenderojmë të gjithëve për bashkëpunimin dhe miqësinë!

Gëzuar!